Parlamentlatogataslondon.com | A Brit Alsó- és Felsôhaz túrája magyar idegenvezetéssel

VENDÉGKÖNYV

"Angliai tartózkodásom nagy élménye volt, hogy belülrõl is megcsodálhattam a Parlamentet. A vezetés fantasztikus volt, Juli nélkül nemigen értettem volna meg az összefüggéseket. Most is nehéz felfognom, hogy azokban a termekben, helyiségekben koptattam a szõnyeget, ahol II. Erzsébet és elõdei, hogy miért hívják világszerte jobb- és baloldalinak a pártokat, hogy miért néz úgy Churchill szobra, ahogy, miért pont így szavaznak az angol képviselõk stb. Az, hogy tagja lehettem az elsõ hivatalosan magyarul vezetett csoportnak, külön öröm."

"Az egész családnak nagyon tetszett a parlamenti túra. A belsô termek pompásak, mar rég el szerettünk volna jutni ide."

"Köszönjük a hozzáértô kalauzolást a Parlamentben, csak ajánlani tudjuk."


"Érdekes volt megtudni, hogy az angoloknál nem gombnyomásra szavaznak a parlamenti viták során, hanem a képviselôk az "igen" és "nem" terembe faradnak. Emellett kíváncsian hallgattuk a "Black Rod" (Fekete pálcás úriember), a Királynô trónbeszédérôl szóló történeteket."

"Köszönjük idegenvezetônk, Júlia munkáját. Hatalmas tudást adott, humorral vegyítve, a történelmet egyszerûen elmagyarázva."

"Gyönyörûvolt a parlament belülrôl - ezt látni kell."

"Szerencsére sikerült meg jegyet kapnunk a parlamenti látogatásra. Csoportvezetônk, Edina rendkívül felkészült volt, csak gratulálni tudunk."

"Az egész családnak nagyon tetszett a parlamenti túra. A belsô termek pompásak, mar rég el szerettünk volna jutni."